Inloggen Plan maken

Wij zorgen dat je aan de slag kunt

Hiervoor hebben we een aantal adviesmogelijkheden

Met Energiek Zeeland
verduurzaam je
jouw woning

Haal het maximale rendement uit je woning

Energiek Zeeland biedt je handvatten om te bepalen hoe jij je woning het slimst kan verduurzamen en toekomstbestendiger kan maken.

Meer info

De onafhankelijke Ambassadeur uit de buurt zal begeleiden in de planvorming en zorgt dat het woningadvies aansluit op enerzijds de behoefte van de woningeigenaar en anderzijds de woning zelf.

Meer info

Om de klimaatdoelstellingen te bereiken is een versnelling nodig. Energiek Zeeland laat zien welke woningaanpassingen mogelijk zijn, maar zet zich in tot en met de realisatie van de aanpassingen.

Meer info

Een lager energieverbruik hangt samen met het vergroten van het wooncomfort zowel nu als in de toekomst. Energiek Zeeland kijkt daarom naar de hele woning en naar jouw wensen nu en in de toekomst.

Meer info

Energiek Zeeland werkt samen met Zeeuwse realisatiepartners, die met elkaar samenwerken om zo tot de beste woningaanpassingen voor nu en in de toekomst te komen.

Meer info

Adviesplan

Nederland is op weg naar een duurzame energievoorziening én we gaan van het Groningse aardgas af. Dat heeft gevolgen voor de manier waarop we onze huizen gaan verwarmen.

Stel daarom met Energiek Zeeland een adviesplan op voor je woning

Adviesplan

Maatregelen

Energiek Zeeland geeft je voor de belangrijkste woningmaatregelen uitgebreide informatie. Via onderstaande link kun je meer informatie vinden, die je ook kunt downloaden.

Maatregelen

Maak vandaag nog je eigen plan

Maak je eigen plan