Inloggen Plan maken

De onafhankelijke Ambassadeur uit Zeeland helpt je graag

Samen met de Ambassadeur maak je jouw adviesplan compleet

Afspraak maken

Wat doet de Ambassadeur?

De Ambassadeur helpt je bij het maken van een adviesplan om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. De Ambassadeur woont bij voorkeur in jouw buurt en kent de woningen en geschikte woningaanpassingen. Ook moet het adviesplan technisch en financieel haalbaar zijn. Hiervoor kan de Ambassadeur contact opnemen met de adviespartners uit het platform. Ook zorgt de Ambassadeur dat het adviesplan de juiste informatie voor de aannemers en installateurs bevat. Zodat er een kloppende offerte gemaakt kan worden op basis van de werkelijke besparingen en kosten.

Hoe werkt het?

Je begint met het maken van een voorlopig plan. Dat kan eenvoudig op deze site. Hierbij is het handig om gegevens over je huis en je energieverbruik bij de hand te hebben. Het voorlopige plan maak je op basis van gegevens over je huis, je energielasten, maar ook je wensen qua vergroten van het comfort van de woning, nu en in de toekomst. Als je voorlopige plan gereed is, kun je via deze site een afspraak maken met een onafhankelijk Ambassadeur uit Zeeland. Samen met de Ambassadeur loop je het voorlopige plan door en indien nodig wordt het plan nog aangepast. Uiteindelijk ontstaat zo het adviesplan.

De Ambassadeur maakt een afspraak en samen lopen jullie het basisplan door. Indien nodig en gewenst kan het plan nog worden aangepast.

Start je eigen plan

Wie zijn onze Ambassadeurs?

Onze Ambassadeurs zijn mensen die net als jou het energieverbruik willen verminderen en het wooncomfort willen verhogen. Zij zijn onafhankelijk en komen veelal uit jouw buurt. Onze Ambassadeurs wonen in onze Zeeuwse steden, wijken en dorpen.

De Ambassadeurs werken vrijwillig voor Stichting Energiek Zeeland. Ze zijn deskundig en hebben verschillende achtergronden: sommige Ambassadeurs willen hun vakkennis beschikbaar stellen, anderen willen hun ervaring in energiebesparing doorgeven, weer anderen zijn net afgestudeerd en willen praktijkervaring opdoen.

Woningambassadeur worden?
Afspraak maken

Direct advies van een Ambassadeur

Waarom werken Ambassadeurs vrijwillig?

Onze Ambassadeurs werken vrijwillig, zodat zij u een onafhankelijk advies kunnen geven. Zij spannen zich in om hun Zeeuwse dorps- en stadgenoten te adviseren bij het in beeld krijgen van de beste woningmaatregelen voor hun woning. De Ambassadeurs zijn ervaringsdeskundigen en hebben ook zelf de overtuiging dat woningen energiezuiniger en comfortabeler kunnen worden.

Hoe deskundig zijn de Ambassadeurs?

Ambassadeurs hebben kennis van zaken en zijn ervaren; door hun opleiding, jarenlange werkervaring of door persoonlijke ervaring bij hun eigen woning. Daarnaast zijn de Ambassadeurs door Energiek Zeeland getraind om de voorlopige plannen te beoordelen en op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van je woning samen met jou een definitief adviesplan neer te leggen. Tenslotte kunnen Ambassadeurs ook altijd hun vragen voorleggen aan Energiek Zeeland.

Maak vandaag nog je eigen plan

Maak je eigen plan