Skip to content

Partner in beeld: Bouwgroep Peters B.V.

Wie is Bouwgroep Peters B.V.? 

Gefundeerd in het heden, bouwt Bouwgroep Peters B.V. al sinds 1965 aan de toekomst. Met een vast personeels-bestand van circa 120 medewerkers mag het zich één van de grootste bouwbedrijven van Zeeland noemen. Bouwgroep Peters is niet alleen een betrouwbare partner tijdens het bouwproces, maar zeker ook in de voorbereidingsfase van een nog te realiseren project. Het samenwerken in bouwteamverband met opdrachtgever, architect en overige adviseurs, met als doel een optimale beheersing van het bouwproces ter wille van een optimaal product te behalen, is voor onze medewerkers steeds opnieuw een uitdaging. Bouwgroep Peters is trots op de mooie projecten die ze hebben gerealiseerd en kijken met veel enthousiasme naar de toekomst.

Wat doet Bouwgroep Peters voor Energiek Zeeland

Omdat Bouwgroep Peters het heel belangrijk vindt dat Zeeland verduurzaamt, stonden zij met een aantal initiatiefnemers aan de wieg van Energiek Zeeland. Met Energiek Zeeland en haar partners willen ze samen bijdragen aan de energietransitie, om zo de ambitieuze klimaatdoelen te kunnen behalen. Ze helpen graag mee bij het promoten van dit platform, zodat de consument inzicht kan krijgen in hoe ze zelf bij kunnen dragen aan onze ambitieuze doelstelling. Aan de hand van een praktische rekenmodule, worden particuliere huiseigenaren door de aangesloten partners geholpen om van plan naar realisatie te bewegen. Bouwgroep Peters zal een uitvoerende rol aannemen bij het implementeren van de verschillende vormen van verduurzaming in het Zeeuwse woningbestand.

Meer weten? 

Wil je meer weten over Bouwgroep Peters B.V. en hun activiteiten? Bekijk dan de website: https://www.bouwgroep-peters.nl/
Logo Bouwgroep Peters

Hoe energiezuinig ben je?

Je kunt hier invullen hoe je zelf je eigen omgang met energie beleeft.

Voorschotbedrag

Vul hier het voorschotbedrag in dat je maandelijks betaalt voor het verbruik van gas en elektriciteit voor jouw woning.