Skip to content

Energiescan aanvragen

Vraag de energiescan aan!

Wanneer je je huis wilt verduurzamen roept dat vaak vragen op. Wat is er mogelijk? Wat kost het en wat bespaar ik er uiteindelijk mee? En krijg ik eigenlijk wel waar voor mijn geld? Energiek Zeeland helpt jou bij het beantwoorden van die vragen én bij het nemen van besparingsmaatregelen.

Hoe werkt het?

Energiek Zeeland, een initiatief van duurzame energiecoöperatie Zeeuwind, helpt huiseigenaren via de kracht van het collectief hun woning te verduurzamen. Door samen als wijk of dorp te verduurzamen, kunnen we inkoopvoordeel krijgen en soms kunnen we benutten dat huizen in een wijk qua bouw vaak hetzelfde zijn. Bovendien zorgt Energiek Zeeland natuurlijk dat alle deelnemers profiteren van de landelijk beschikbare subsidies voor dit project. Samen optrekken levert dus voordeel op. 

Energiescan

Met een energiescan onderzoekt een energieadviseur van Energiek Zeeland welke besparingsmogelijkheden er bij jou thuis zijn. Is spouwmuurisolatie bijvoorbeeld interessant, kan jouw dak worden geïsoleerd, of misschien wel allebei?

Die scan is de basis voor een volledig rapport met alle mogelijkheden, kosten en uiteindelijke besparing die het jou na uitvoering gaat opleveren. Onze energiescan kost € 121.-, maar Energiek Zeeland zoekt ook graag de samenwerking met organisaties. Zo ondersteunen gemeentes vaak wijkgerichte projecten door de energiescan deels of zelfs volledig te vergoeden. De mogelijkheden verschillen van project tot project.

Lopende projecten 

Ondertussen hebben we al veel ervaring opgedaan met wijkgerichte aanpakken. Een lijst met de lopende projecten vind je hier

Meld je aan!

Zet nu alvast de eerste stap en meld je via onderstaande formulier aan voor de gratis energiescan! Als dit niet lukt, kun je ook een mail sturen naar info@energiekzeeland.nl. Vermeld daarin ook of u een huurhuis of koophuis heeft én je adres en telefoonnummer.

Aanmeldformulier

Dit webformulier vraagt om je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, zodat wij je kunnen bereiken. Deze gegevens verstrekken wij nooit aan derden.

Hoe energiezuinig ben je?

Je kunt hier invullen hoe je zelf je eigen omgang met energie beleeft.

Voorschotbedrag

Vul hier het voorschotbedrag in dat je maandelijks betaalt voor het verbruik van gas en elektriciteit voor jouw woning.