Skip to content

Energieteam Schouwen-Duiveland

Besparen op je energieverbruik?


Read in English


اقرأ باللغة العربية


ብትግርኛ ኣንብብ


Czytać po polsku


Adrie van Energieteam Schouwen-Duiveland komt je gratis helpen.

Het verlagen van de energieverbruik doe je niet zomaar. Het is niet zo simpel om van de een op de andere dag je gebruik van energie te verminderen. Waar begin je en wat moet je doen om te kunnen besparen? Het Energieteam Schouwen-Duiveland kan jou gratis helpen met het besparen van energie. Dit doen ze door je te helpen met handige tips die je direct kunt gebruiken. En ze kijken naar de mogelijkheden om met kleine aanpassingen je huis duurzamer te maken. Die aanpassingen voert een klusteam daarna ook gratis uit

Hoe werkt het?

Je kunt je digitaal via het formulier hieronder aanmelden of door naar het gemeentehuis te gaan. Na de aanmelding neemt iemand van het Energieteam Schouwen-Duiveland contact met je op om een afspraak te maken. De afspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is bij jou thuis. Je krijgt direct tips die voor jou belangrijk zijn. Ons Energieteam neemt ook een lijst mee met kleine klussen die gedaan kunnen worden in het huis bijvoorbeeld beter te isoleren. Denk aan tochstrips of een brievenbusborstel. Na het advies komt er een klusteam langs om gratis deze klussen uit te voeren in het huis.

Voor wie is het?

Het gratis energieadvies en het uitvoeren van de klussen is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Schouwen-Duiveland die in oudere huizen wonen en moeite hebben met het betalen van de energierekening. De gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeuwland, de Zuidhoek en Energiek Zeeland willen huishoudens in de gemeente op deze manier helpen met besparen. Dit kan natuurlijk niet allemaal tegelijk en dus gaan we per dorp en per wijk aan de slag. Je krijgt als inwoner een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus om je aan te melden.

Meld je aan

Wil jij je huis gratis verduurzamen met behulp van ons energieteam? Meld je dan aan via onderstaand formulier en vul het aanmeldformulier in of stuur een e-mail naar info@energiekzeeland.nl. Of ga naar het gemeentehuis en vul daar het formulier in.

Waar kun je ons ontmoeten? 

We organiseren ook regelmatig activiteiten in de buurt waar je met ons team kunt kennismaken en je je kunt aanmelden. Hieronder vind je de activiteitenkalender.

Activiteitenkalender

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland.

Ik wil graag gratis energie besparen

Dit webformulier vraagt om je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, zodat wij je kunnen bereiken. Deze gegevens verstrekken wij nooit aan derden.
Energieteam Schouwen-Duiveland is een initiatief vanlogo zeeuwland
logo zuidhoek

Hoe energiezuinig ben je?

Je kunt hier invullen hoe je zelf je eigen omgang met energie beleeft.

Voorschotbedrag

Vul hier het voorschotbedrag in dat je maandelijks betaalt voor het verbruik van gas en elektriciteit voor jouw woning.