Skip to content

Partner in beeld: Aannemingsbedrijf Fraanje

Wie is aannemingsbedrijf Fraanje B.V.? 

Aannemingsbedrijf Fraanje BV is een Zeeuws familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Ooit begonnen als kleinschalig bedrijf is deze onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende bouwer en ontwikkelaar voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland. Zij bieden een totaalconcept aan voor iedereen met ontwikkel-, bouw- en verbouwplannen. Van ontwikkeling tot creatie, uitvoering en onderhoud/ serviceklussen. 

Wat doet Fraanje voor Energiek Zeeland

Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. is één van de realisatiepartners van Energiek Zeeland welke vanaf begin af aan is betrokken bij het initiatief. Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. is vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid en wil hierin toonaangevend zijn. Zo heeft Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. de afgelopen jaren geïnvesteerd in kennis op het gebied van duurzaam bouwen en ondertussen veel ervaring opgedaan in de verduurzaming- en renovatieprojecten. Naast onze kennis en ervaring zijn wij oprecht betrokken bij onze klanten en denken wij met de klant mee. Wij luisteren naar onze klanten en samen bekijken we wat de beste oplossing is voor de klant.

Meer weten? 

Wil je meer weten over Aannemingsbedrijf Fraanje B.V. en hun activiteiten? Bekijk dan de website: http://www.fraanje.com

Hoe energiezuinig ben je?

Je kunt hier invullen hoe je zelf je eigen omgang met energie beleeft.

Voorschotbedrag

Vul hier het voorschotbedrag in dat je maandelijks betaalt voor het verbruik van gas en elektriciteit voor jouw woning.