Skip to content
Energieteam Schouwen-Duiveland

Energieteam Schouwen-Duiveland helpt jou gratis besparen

Energieverbruik omlaag, comfort omhoog.
Gratis!

Het verlagen van de energieverbruik gaat niet zomaar. Het is niet zo simpel om van de een op de andere dag het gebruik van energie te verminderen. Waar begin je en wat moet je doen om te kunnen besparen? Het Energieteam Schouwen-Duiveland kan je gratis helpen met het besparen van energie. Dit doen ze door je te helpen met handige tips die je direct kunt gebruiken. En ze kijken naar de mogelijkheden om met kleine aanpassingen uw huis duurzamer te maken. Die aanpassingen voert een klusteam daarna ook gratis uit.

Hoe werkt het?
Je kunt u via het aanmeldformulier op deze site aanmelden. Na de aanmelding neemt iemand van het Energieteam Schouwen-Duiveland contact met je op om een afspraak te maken. De afspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is bij jou thuis. Je krijgt direct tips die voor jou belangrijk zijn. Ons Energieteam neemt ook een lijst mee met kleine klussen die gedaan kunnen worden in het huis bijvoorbeeld beter te isoleren. Denk aan tochtstrips of een brievenbusborstel. Na het advies komt er een klusteam langs om gratis deze klussen uit te voeren in het huis.

Waarom gratis hulp?

Het gratis energieadvies en het uitvoeren van de klussen is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Schouwen-Duiveland die in oudere huizen wonen en moeite hebben met het betalen van de energierekening. De gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeuwland, de Zuidhoek en Energiek Zeeland willen deze huishoudens in de gemeente helpen met besparen.

Meld je aan

Wil jij je huis gratis verduurzamen met behulp van ons energieteam? Meld je dan aan via onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in.  

We hopen je gauw te mogen ontmoeten!

Joyce Gyselinck

Lees deze blogs ook:

Vrouw bij raam met klusspullen.
In de zomer je huis isoleren
29-06-2023
Energiek Instagram Post-1 (4)
Hoe werkt een thuisbatterij?
30-05-2023
luxaflex met raam en plant
Alles over zonwering
24-04-2023

Bericht delen

Hoe energiezuinig ben je?

Je kunt hier invullen hoe je zelf je eigen omgang met energie beleeft.

Voorschotbedrag

Vul hier het voorschotbedrag in dat je maandelijks betaalt voor het verbruik van gas en elektriciteit voor jouw woning.