Skip to content
voornemens

Wat zijn jouw duurzame voornemens voor 2023?

Een nieuw jaar biedt weer nieuwe kansen. Goede voornemens zijn dan ook een populair onderwerp van gesprek tijdens het nieuwjaarsontbijt of de nieuwjaarsborrel. De een gaat op dieet, de ander gaat vaker sporten en ook steeds meer mensen gaan aan de slag met duurzamer leven. Energie besparen is dan ook een geweldig voornemen voor het nieuwe jaar. Niet alleen goed voor het klimaat maar ook voor je portemonnee. Maar hoe bespaar je energie thuis? In dit artikel delen we de populairste tips en tricks van vorig jaar die je ook dit jaar weer volop kunt gebruiken. 

Waar begin je met energie besparen?  

Als je energie wilt besparen dan is het verduurzamen van je huis een logische keuze. In het artikel:  waar begin je met het verduurzamen van je huis?  vertelt André uit Kloetinge hoe hij dat heeft aangepakt. 

Begin met isoleren

Een goede eerste stap begint met het kijken naar je isolatie. Op isolatiegebied zijn er meerdere mogelijkheden en dit is ook zeer afhankelijk van het bouwjaar van je huis en je huidige isolatie. Er zijn verschillende manieren om aan de slag te gaan met isolatie. Hieronder een lijst die verwijst naar verschillende vormen van isoleren en hoe je dit kunt  financieren.. 

Subsidiecheck

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is op het gebied van subsidie? Doe dan de subsidiecheck en bekijk waar jij recht op hebt.

Man en vrouw met laptop

Direct besparen op energie

Wil jij direct op energie besparen? Dan helpen de volgende artikelen je daarbij: 

Aan de slag met je voornemens

Wil jij direct aan de slag met je voornemens maar kan je wel wat professionele hulp gebruiken? Ga dan in gesprek met één van onze ambassadeurs. Start hieronder je persoonlijke plan en vraag direct een gesprek aan. 

Start direct met je eigen plan

Voer je postcode en voorschot bedrag in zodat we jouw gegevens kunnen ophalen.

Heb je al een account

Joyce Gyselinck

Lees deze blogs ook:

Vrouw bij raam met klusspullen.
In de zomer je huis isoleren
29-06-2023
Energiek Instagram Post-1 (4)
Hoe werkt een thuisbatterij?
30-05-2023
luxaflex met raam en plant
Alles over zonwering
24-04-2023

Bericht delen

Hoe energiezuinig ben je?

Je kunt hier invullen hoe je zelf je eigen omgang met energie beleeft.

Voorschotbedrag

Vul hier het voorschotbedrag in dat je maandelijks betaalt voor het verbruik van gas en elektriciteit voor jouw woning.